Γιατι Online

Οι περισσότεροι μαθητές παγκοσμίως επιλέγουν να μάθουν ξένες γλώσσες online.

H διδασκαλια online

H διδασκαλία online είναι ο τρόπος που επιλέγουν οι περισσότεροι μαθητές του εξωτερικού αλλά σιγά σιγά και της χώρας μας, για να μάθουν μία ξένη γλώσσα. Οι βασικοί λόγοι είναι δύο: οικονομία χρόνου και οικονομία στην μετακίνηση. Εκτός αυτού, φυσικά υπάρχουν και άλλοι λόγοι όπως το ότι είναι λογικό να προτιμούμε να κάνουμε τα μαθήματα με άνεση, από το σπίτι μας ή από το γραφείο μας όπου έχουμε όλες μας τις ανέσεις, χωρίς να πρέπει να μετακινηθούμε ή και να δεχτούμε έναν άνθρωπο στο σπίτι μας.

H πρακτική δείχνει πως τα μαθήματα online αντικαθιστούν, όσο περνάει ο καιρός, τα παραδοσιακά μαθήματα. Ήδη τα περισσότερα πανεπιστήμια πρόσφερουν τα περισσότερα από τα πυχία τους μέσω ίντερνετ και βάση μελετών, υπολογίζεται πως μέχρι το 2019 παραπάνω από τα μισά μαθήματα παγκισμίως θα γίνονται μέσω του διαδικτύου.

Τα μαθήματα ισπανικών online δεν διαφέρουν καθόλου από τα κλασσικά ιδιαίτερα μαθήματα που γίνονται παραδοσιακά στον χώρο του μαθητή με τον κλασικό τρόπο παράδοσης και μάθησης. Είναι Ιδιαίτερα μαθήματα ισπανικών, σε πραγματικό χρόνο, με εικόνα και ήχο και ο μαθητής είναι, σε όλη την διάρκεια του μαθήματος σε επαφή,με τον καθηγητή του. Αναπτύσεται έτσι μία ισχυρή προσωπική σχέση όπως ακριβώς και στα πλαίσια ενός συνηθησμένου μαθήματος. Τόσο η παράδοση όσο και η διόρθωση γίνονται με τον καθηγητή δίπλα σου να αναλύει, να εξηγεί και να διορθώνει σε πραγματικό χρόνο ( μέσω Skype, Google Docs, κtλ.)

online σε αριθμους

  • Φοιτητές που παρακολουθούν τουλάχιστον ένα μάθημα online 46%

  • Αύξηση στη διδασκαλία γλωσσών online 84%

  • Επιτυχία του laclaseonline στα DELE 93%

  • Μαθήματα που θα γίνονται online μέχρι το 2019 52%

γιατι με εμας

Στο laclaseonline θα βρεις τους ειδικούς στην διδασκαλία online. Από το 2000 μέχρι σήμερα ενημερωνόμαστε και εκμεταλευόμαστε όσα μπορεί να προσφέρει η πιο σύγχρονη τεχνολογία στον χώρο της εκπαίδευσης, έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε στους μαθητές μας το καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν είναι τυχαία τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας των μαθητών μας στα διπλώματα DELE. Οι καθηγητές μας, άνθρωποι έμπειροι στην διδασκαλια online θα σε κάνουν όχι απλά να δεις πως τα μαθήματα online δεν υστερούν σε σχέση με τους παραδοσιακούς τρόπους διδασκαλίας, αλλά πως προσφέρουν ένα σωρό νέες δυνατότητες που δεν ήταν δυνατόν να εκμεταλλευτείς με τους τρόπους διδασκαλίας που γνώριζες ως τώρα..

τι κερδιζεις

Εξοικονόμηση χρόνου
Εξοικονόμηση χρόνου

γιατί κερδίζεις τον χρόνο των μετακινήσεων κάνοντας το μάθημα σου σε οποιοδήποτε στιγμή κανονίσεις με τον καθηγητή σου

Εξοικονόμηση χρημάτων
Εξοικονόμηση χρημάτων

αφού κερδίζεις και το κόστος μετακινήσης, ενώ τα μαθήματα online είναι γενικά πιο οικονομικά.

Ενα ανετο μαθημα
Ενα ανετο μαθημα

στον δικό σου προσωπικό χώρο. Πραγματικά σε αυτό το μάθημα θα νιώθεις "σαν στο σπίτι σου"!

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ

Το μάθημα στο laclaseonline είναι εμπειρία

Πως γινονται τα μαθηματα;

Ο τρόπος είναι απλός.
ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΦΕΔΑΚΙ

ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΦΕΔΑΚΙ

ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ!

ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ!

Ζήτα τώρα το πρώτο σου μάθημα δωρεάν!

Δωρεαν μαθημα